Företagen nedan är ett urval av de vi framgångsrikt hjälpt med rekrytering, bemanning eller annonsering

- Björn Larsson, Tieto Corporation

Tieto

"Vi använde Big Media för att få in fler ansökningar från tekniska projektledare/utvecklare. Resultatet var bra och vi rekommenderar andra arbetsgivare att använda Big Media när dom söker personal inom mjukvaruutveckling."
- Björn Larsson, Tieto Corporation
- Madeleine Falk, Temagruppen

Tema

"Vi anlitade Big Media i samband med en rekrytering till oss på Tema. Vi har nu anställt en av Big Medias kandidater och är nöjda med deras insats i rekryteringen"
- Madeleine Falk, Temagruppen
- Arne Fridmar, ExiCom AB

ExiCom

"Vi har vid flera tillfällen anlitat Big Media när vi haft behov av att rekryterat personal till vår utvecklings- och teknikavdelning. Resultat har varit bra och vi har på kort tid fått in kandidater och tillsatt tjänsterna. Vi kan rekommendera andra att använda Big Media när de söker liknande personal."
- Arne Fridmar, ExiCom AB
- Niklas Jeppsson, Avalon Innovation

Avalon

"Vi har använt Big Medias tjänster med gott resultat. Vi sökte systemutvecklare på 3 olika orter och fick in ett väldigt brett underlag. Vi anlitar gärna Big Media som rekryteringspartner även vid framtida rekryteringar."
- Niklas Jeppsson, Avalon Innovation
- Agneta Johansson, Freudenberg Simrit AB

Simrit

"Vår kontaktperson har varit mycket serviceminded och tillmötesgående. Vi är verkligen nöjda med både honom som person samt på utfallet på ansökningarna. Proffsigt hanterat."
- Agneta Johansson, Freudenberg Simrit AB
- Thobias Hörberg, Atkins

Atkins

"Den respons vi fick var mycket god då vi inte bara fick in en god kvantitet av ansökningar utan även bra kvalitet. Big Media motsvarade väl våra förväntningar som rekryteringspartner. Vi kommer starkt att rekommendera andra arbetsgivare att använda Big Media som rekryteringspartner."
- Thobias Hörberg, Atkins
- David Gerson, Alumeco Sverige AB

Alumeco

"Vi sökte en byggingenjör i flera kanaler utan resultat. Big Media lyckades däremot leverera flera intressanta kandidater. Jag kommer anlita dem igen."
- David Gerson, Alumeco Sverige AB
- Jörgen Graneskog, EVRY

EVRY

"Vi gav Big Media i uppdrag att rekrytera en testare/applikationsspecialist till oss. Vi fick in cirka 30 ansökningar och har nu anställt en av deras kandidater och jag kan därför rekommendera andra att använda Big Media när de söker personal inom test av modern mjukvara."
- Jörgen Graneskog, EVRY
Kontakta oss så hjälper vi dig! eller ring direkt på +46 (0)8 12 45 54 56
- Lars Ankersson, Vici Industri

Vici Industri

"Vi lade ut 3 tjänster på Big Media och vi är nöjda med de profiler som kom in till oss. Vi rekommenderar starkt andra arbetsgivare att söka arbetskraft via Big Media"
- Lars Ankersson, Vici Industri
- Hans-Olof Carlson, CH-Arkitekter

CH-Arkitekter

"Vi är nöjda med respons och uppföljning från Big Media och kan därför rekommendera andra arbetsgivare att söka arbetskraft via Big Media."
- Hans-Olof Carlson, CH-Arkitekter
- Renate Strand

Proffice

"Vi brukte WorkNorway da vi rekrutterte Sveisere. Vi fikk mange henvendelser fra kandidater med lang erfaring og gode kvalifikasjoner. Tjenesten og oppfølging var veldig bra."
- Renate Strand
- Harald Strand

Comrod AS

"WorkNorway.se har vært et positivt nytt bekjentskap. Service og oppfølging har vært veldig bra, med en oversiktlig og brukervennlig hjemmeside. Vi har fått mange kandidater ved hjelp av WorkNorway.se"
- Harald Strand
- Helge Johansen, Oslo Kongressenter

Oslo Kongressenter

"Vi oppfatter WorkNorway som et profesjonelt firma som har en rekke kompetente fagpersoner i sin portefølje, vi er meget fornøyd med utvalget av kandidater og har nå ansatt en av søkerne i en ledende stilling hos oss. Vi vil helt sikkert benytte oss av tjenestene i fremtiden."
- Helge Johansen, Oslo Kongressenter
- Øystein K. Selbekk, utviklingssjef

VisBook AS

"WorkNorway er en enkel måte å nå tak i systemutviklere i Sverige og det fungerte godt for oss. Vi fikk tak i akkurat den personen vi hadde bruk for :-)"
- Øystein K. Selbekk, utviklingssjef
 - Asbjørn Førde, Daglig leder

Hemis AS

"Hemis har med stort hell benyttet WorkNorway ved rekruttering av yrkeshygieniker/HMS-rådgiver.

WorkNorway gav oss flere kvalifiserte søkere. Disse positive erfaringene gjør at vi fortsatt vil benytte WorkNorway ved rekruttering til stillinger hvor det kan være vanskelig å få søkere."
- Asbjørn Førde, Daglig leder
- Patrick Grömig

Energyteam AS

"The candidates we got through WorkNorway were great and the company was very active to find the twelve electricians we needed. The salesperson I´ve been talking to has been a very nice contact in the meantime and I really hope to cooperate with them again in the near future."
- Patrick Grömig


Kontakta oss

..eller ring direkt på +46 (0)8 12 45 54 56