Bemanning – hyr in personal när behovet uppstår

För att ett företag skall nå framgångar och utvecklas krävs det kompetent personal. Ett företag är aldrig bättre än dess verksamma personal. Vi hjälper er att hitta rätt person till rätt plats oavsett vilken bransch ni befinner er i.


Att hyra in personal gör att företaget blir mer flexibelt. Ni har alltid den personalstyrka som ni för tillfället behöver. Vid arbetstoppar kan ett tillfälligt behov av extra personal uppstå. Inhyrd personal kan också täcka upp vid sjukdomar och längre ledigheter hos ordinarie anställda. Kanske står ni inför ett nytt projekt som kräver en specifik kompetens? Genom att hyra in kompetenta konsulter blir företaget mer flexibelt och man slipper anställa och avskeda personal när arbetsbelastningen på företaget varierar. En annan fördel med att hyra in personal är att man endast betalar för konsultens effektiva arbetstid.


När ni hyr in personal kan det även leda till att ni hittar en ny permanent medarbetare. Ni kan nämligen alltid ta över anställningen själva om ni så önskar.


Vi på BIG Media tror att vi genom goda relationer till både våra kandidater, likväl som våra kunder, kan uppnå ännu bättre resultat. Vi strävar efter att hela tiden göra det där lilla extra för att alla skall känna sig nöjda.


Kontakta oss så hjälper en av våra rekryterare dig tel. +46 (0) 765 94 19 27

Bemanning och rekrytering till Norge? 

Kika in vår sida www.worknorway.no