Worknorway.se

Vad är det nu vi gör egentligen? Jo, vi hjälper dig som är intresserad av att hitta jobb i Norge att faktiskt hitta ett jobb i Norge. Vi sitter dagligen i telefon med massor av norska arbetsgivare och frågar dessa om de ser positivt på att anställa svensk arbetskraft till deras företag vilket vi kan lova att nästan alla gör. När de är det och har en eller flera lediga tjänster så syns dessa här på WorkNorway.se

Vi låter bara seriösa arbetsgivare annonsera ut sina lediga tjänster på vår hemsida. Vi vågar säga att vi är riktigt bra på att skilja agnarna från vetet och fort upptäcka oseriösa företagare i Norge, men om du vet ett företag som du inte känner platsar på sidan vill vi gärna att du hör av dig till oss och hjälper till att göra WorkNorway ännu bättre. Vi strävar efter att bli den främsta sidan för norska arbetsgivare och svenskar som vill jobba i Norge att mötas på ett och samma ställe.


Om du har några frågor som rör jobb eller boende i Norge så ska du inte tveka en sekund att ställa dem till oss!
Vi tycker att det är jättekul när människor ställer sina frågor i forumet för då är det inte bara vi här på WorkNorway.se som svarar, utan alla som är inne på sajten. Utnyttja alltså vårt nya forum 3.0 och ställ dina frågor. Ge oss feedback eller bara prata lite med andra som delar samma intresse.
Vi kommer att fortsätta uppdatera denna sida med ny information och artiklar vi tror våra medlemmar kommer uppskatta och fortsätta att dagligen skriva om det som är värt att veta om Norge. Vi har precis lanserat en ny funktion som heter NorgeGuiden där vi ger alla som vill eller redan jobbar i Norge detaljerad information. Numera finns det även ett chatt-forum där du ligger i direkt kontakt med supporten på WorkNorway.


Vi uppmanar alla som har tagit sig en tankeställare på att jobba i Norge att i alla fall bli medlem här på WorkNorway.se vilket är helt kostnadsfritt och bara tar ett par minuter. När du blivit medlem får du kontinuerlig information om lediga tjänster som passar dig och en möjlighet att ta del av allt spännande som händer på sidan. Vem vet? En dag kanske en tjänst kommer vara för bra för att tacka nej till?
Vi vill avsluta med att önska dig lycka till, oavsett vad du gör och var du är på väg!


Vänligen, teamet bakom WorkNorway


Jobb i Norge

De senaste 5 lediga jobben i Norge

CE-chaufförer till Göteborg

Vi är ett snabbt växande företag inom marknadsföring av platsannonser, rekrytering och bemanning. Vi erbjuder rekryteringslösningar till alla delar av näringslivet. Vi hjälper dig att hitta rätt jobb oavsett vilken bransch du befinner dig i.

DSB godkända elektriker till Hitra

Pro Bemanning AS har som målsättning att hitta kvalificerad arbetskraft till företag som har behov av både långa och korta anställningar. Vi arbetar inom många olika branscher framförallt med snickare , svetsare, elektriker men även med produktionsmedarbe

Erfarna snickare till uppdrag i Hitra/Frøya

Pro Bemanning AS har som målsättning att hitta kvalificerad arbetskraft till företag som har behov av både långa och korta anställningar. Vi arbetar inom många olika branscher framförallt med snickare , svetsare, elektriker men även med produktionsmedarbe

Nu söker vi efter en ny Restaurangchef

Gulating Bryggeri AS är en restaurang belägen i Lilleström 10 minuter utanför Oslo. Hos oss hittar du mat med smak från ’American steakhouse’ men även delar av Europa.